Merken

Onze merken vindt u hier

PrimaDonna lingerie staat voor fijne borduursels, kostbare stoffen en rijkelijke details.Luxe handgemaakte setjes met uitgekiende pasvormen voor de vrouw met een cupmaatje meer.
Simone Pérèle combineert comfort en schoonheid. Kant en broderie geeft je het rijke luxe gevoel dat je van lingerie hoort te krijgen.
Elomi gespecialiseerd in grotere cupmaten en omvang

Marie Jo is een unieke combinatie van kwalitatieve materialen, stijlvolle kleuren en een fantastische pasvorm. Pure luxe... voor vrouwen met een verfijnde en elegante smaak.
Mammae- De keuze voor borstvoeding is er eentje om trots op te zijn, ook al is het soms niet de eenvoudigste keuze. Mammae voedingsbh's zijn ontwikkeld door lactatie-deskundigen. Bekroond met nominaties en awards. De BH is stijlvol, je kunt discreet voeden, je bent tenslotte niet altijd thuis met je baby.
PrimaDonna Twist is de expert in mooie gladde lingerie, in trendkleuren voor elk seizoen, voor grotere cupmaten. Voor de vrouw die trots is op haar ronde vormen.
Marie Jo L' Aventure gaat voor topkwaliteit in luxe lingerie. De stoere en sportievere variant van Marie Jo.
Rosa Faia is een submerk van Anita.Mooie lingerie met optimale pasvorm en met de juiste ondersteuningzowel in cup, schouderbanden en het rugpand.
Anita Comfort staat voor draagcomfort, perfecte pasvorm en optimale steun tot in de grote maten.Dit wordt mogelijk gemaakt door de hoogwaardige materialen die bijzonder aangenaam op de huid aanvoelen.
Uitgebreide draagtests garanderen een optimale steun bij elke sport tot in de grote cupmaten. De sport-BH van Anita is ademend en van warmte regulerende materialen vervaardigd.
Magic Bodyfashion heeft een collectie shape-wear en biedt innovatieve accessoires voor BH's.

Overige merken

Via PrimaDonna en Marie Jo krijgt u een mooi beeld van onze prachtige collectie.